İZMİR VELİ AKADEMİLERİ UYGULAMA TAKVİMİ

UYGULAMA TAKVİMİ

Açıklama:İzmir Veli Akademileri” eğitimleri okuldaki eğitim-öğretimi aksatmayacak şekilde hafta içi, hafta sonu yüz yüze veya çevrimiçi düzenlenebilir.

Planlama:  İzmir il milli eğitim müdürlüğü kapsamında yer alan 30 ilçeye bağlı kurumların yönergede bulunan konu başlıkları üzerinden her ay belirlenen konu ile ilgili eğitimin okullarında planlanması sağlanacaktır. İl milli eğitim müdürlüğümüze bağlı okullarda çalışan ve belirlenen eğitim başlıkları ile ilgili akademik çalışmalar yürüten öğretmenlerden de destek alınarak yüz yüze ya da çevrimiçi eğitimler düzenlemeleri sağlanacaktır.

Ailede etkili iletişimin desteklenmesi amacıyla ebeveyn katılımlı çocuk etkinleri planlanarak Akıl ve Zeka Oyunları, Drama, Müze eğitimi vb. etkinlikleri planlanmaktadır. Yapılacak etkinlikler ile ilgili uygulayıcı öğretmenlerle görüşülerek belirlenen tarihler doğrultusunda velilerin öğrencilerle birlikte katılım sağlayacağı atölyeler planlanacak ve bu doğrultuda uygulama yapılacaktır.

Uygulama süresi;

ü  2023/2024 eğitim öğretim yılını kapsamaktadır.

Uygulama Takvimi

Uygulama Süreci

25 Aralık 2023

Veli akademisi ile ilgili olurların alınması