İSG Yönetim Sistemi Misyonumuz ve Vizyonumuz

TS ISO 45001:2018 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ

Altındağ Anaokulu olarak Misyonumuz;

Şeffaf ve demokratik yönetim anlayışı çerçevesinde, katılımcı ekip ruhu ile eğitim kalitesinin artırılması, ayrıca çalışanlarımızın sağlık ve güvenlik yönünden daha iyi şartlarda çalışma alanı oluşturulması,  etkileşim  içinde olduğumuz tüm bireylere eğitimin her alanında hizmet sunulmasını sağlamak.

Altındağ Anaokulu olarak Vizyonumuz;

Uluslararası standartlara ulaşmak ve çalışanlarımıza çalışma performansını artıracak ortamlar oluşturmak.İSG Yönetim Sistemi ile çalışma ortamlarındaki çalışan  memnuniyetini artırmak, planlı, programlı ve disiplinli çalışarak sürekli iyileştirmeyi sağlamak, İSG Yönetim Sistemindeki ilgili taraflarla İSG kültürü oluşumunu sağlayarak okuldaki karşılaşılabileceği tehlikelerden onları korumak.

İSG Yönetim Sistemini oluşturarak geleceğe sağlıklı nesiller yetiştirmek.